Video : Tipsbladet
Serie A

Nedslående melding for United i Højlund-transfer

Den engelske klub ser ikke ud til at have held med at forhandle Atalantas pris ned.

Han er sommerens med afstand mest omtalte dansker på transfermarkedet, men det er langt fra sikkert, at den 20-årige angriber Rasmus Højlund får lov til at forlade Italien og Atalanta denne sommer.

Klubben vil hjertens gerne holde i danskeren, og cheftræner Gian Piero Gasperini har allerede gjort det klart, at den tidligere FC København-spiller har godt af endnu et år i Italien og Atalanta.

Men pengene kan også bare blive så store, at Atalanta ikke kan sige nej.

Det forlyder derudover, at Rasmus Højlund selv har gjort det klart over for ledelsen i den italienske klub, at han meget gerne vil til Manchester United.

Der er dog intet, der tyder på, at et skifte til Erik ten Hags klub er tæt på. Nærmere tværtimod.

Ifølge det engelske medie Daily Mail er der i stedet dårligt nyt for Manchester United.

Tidligere har der været meldinger fremme om, at den engelske klub har sat ring om Højlund og vil købe ham, men også at det er et krav, at Atalanta indgår i en forhandling og sænker sit krav på danskeren.

Nu skriver Daily Mail, at Atalanta dog ikke har i sinde at sænke prisen så meget som en krone på den 20-årige angriber, der har fire år igen af sin aftale med klubben.

Prisen på Rasmus Højlund er - ifølge Daily Mail - omkring 750 millioner kroner. Manchester United skal ifølge avisen kun være villig til at betale omkring halvdelen for Rasmus Højlund.

Der har også været rygter om, at Paris Saint-Germain melder sig ind i kampen om den 20-årige frontløber, så det øger ikke just Atalantas behov for at sænke prisen på danskeren - nærmere tværtimod.

Atalanta købte Rasmus Højlund i Sturm Graz for et år siden. Han har fået et strålende gennembrud i Italien, det blev til ni mål og fire assister i 32 Serie A-kampe. 

På det danske landshold er det blevet til seks mål i seks kampe.