Video : Tipsbladet
Serie A

Pludselig dukkede Mads Mikkelsen op

Den danske profil har givet Mads Mikkelsen en løs invitation til en kamp i næste sæson.

Den danske midtbanespiller Oliver Abildgaards klub, Como 1907, har godt nok profilerede navne som Cesc Fabregas og Thierry Henry i ejerkredsen, men for nylig dukkede en filmstjerne også pludselig op i klubben.

Nemlig Mads Mikkelsen.

Como 1907 udnyttede derfor chancen til at få taget et billede af Mads Mikkelsen og klubbens danske spiller, Oliver Abildgaard, som blev sendt ud til dens mange følgere på sociale medier.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Men hvorfor var den danske filmstjerne pludselig på besøg hos Como 1907?

- Jeg tror, han havde et event i Como, og så var det oplagt, nu når han var i området, at klubben tog fat i arrangørerne, så han også kunne få en af vores trøjer med hjem. Jeg tror, det var sådan, at det kom i hus, fortæller Oliver Abildgaard til Tipsbladet.

Fik I snakket fodbold?

- Ja, jeg fik også smidt en løs invitation til en kamp næste år, så han skal være velkommen.

Tror du, at han tager imod den?

- Det tænker jeg da! Omgivelserne her er også til at kombinere det med en lille ferie, så mon ikke forudsætningerne er gode for det, lyder det fra danskeren med et lille grin.

Forudsætningerne for at Mads Mikkelsen takker ja til invitationen er nok ikke blevet mindre gode af, at Oliver Abildgaard og Como 1907 i fredags sikrede sig oprykning fra Serie B, så de i næste sæson skal spille i Serie A mod giganter som Inter, AC Milan og Juventus.

Meeeen... Mon ikke Como tænker sig godt om, før de sætter Mads Mikkelsen i aktion, for det var i hvert fald ikke prangende, da han sammen med Casper Christensen og Frank Hvam blev skudt i sænk for knap 20 år siden i det nærmest hedengange Klovn-afsnit med titlen "Str. 44."