• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mikkel Fuhr Nielsen

Rykkede ud af Superligaen: Nu jagtes han af Ajax

Foto: Getty Images

Et halvt år efter Superliga-nedrykningen kan den svenske kantspiller havne i Ajax.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

SønderjyskE havde ikke særlig meget at juble over i sidste sæson.

Man rykkede ud af Superligaen, som rækkens klart dårligste mandskab. Et af få lyspunkter var dog svenske Emil Holm på sønderjydernes højreside, der spillede en flot sæson i Danmark.

Han kunne dog ikke forhindre SønderjyskE i at rykke ned, og så drog lejesvenden retur til Spezia denne sommer. Her har han siden imponeret stort, hvor han er fast mand på Serie A-klubbens højreside.

Et enkelt mål og to assists er det blevet til i Serie A, hvorfor han nu jagtes af AFC Ajax. Flere gange har den hollandske storklub set nærmere på Emil Holm, skriver Il Secolo XIX ifølge Calcio Spezia.

Ajax skulle være meget begejstret for svenskerens evner, da han er lykkedes med at imponere klubbens delegerede. Det er dog tvivlsomt, om Spezia vil lade Emil Holm gå til januar, men til sommer kan man sagtens forestille sig en stor transfersaga, skriver Spezia Calcio.

Emil Holm, 22 år, har optrådt 15 gange for Spezia i denne sæson. Han er på kontrakt i den italienske klub frem til 2026.

Spezia kæmper, ligesom SønderjyskE gjorde det i sidste sæson, en hård kamp i bunden af tabellen. Tre point har de ned til den knap så sjove streg. Søndag kan mand dog skabe mere luft derned, da man møder Verona.