• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lasse Sylvest Mikkelsen

Serie A-ekspert: Sådan ser Eriksens fremtid ud

Foto: Getty Images

Der er smil og glade dage hos Christian Eriksen i Inter, efter han er begyndt at få mere spilletid, mener engelsk Serie A-ekspert.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

I en kronik på det engelsk-sprogede Serie A-medie Football-Italia, skriver chefredaktør og Serie A-ekspert, Richard Hall, at Christian Eriksen nu ser ud til at trives i Inter.

Ifølge Hall var der tvivl om, hvorvidt Inter-træner, Antonio Conte, overhovedet ville have den danske kreatør i januar sidste år, og siden har der været rygter om, at Christian Eriksen ikke gad spille i Contes system, at han var doven, og at samarbejdet mellem de to var brudt sammen.

Sådan ser det langt fra ud i dag, hvor Christian Eriksen endelig ser ud til at have fundet sin fremtidige rolle på Inter-holdet.

- Conte taler om, at hans attitude er ændret, at han har mere selvtillid, og at hans måde at spille på har ændret sig, så han er mere sikker på bolden.

- Nu ser det også ud til, at han er glad, og som ugerne går, forventes det, at han får mere spilletid, skriver Richard Hall, der vurderer, at Christian Eriksens opblomstring har gjort Inter favoritter til Serie A-titlen.

Kort før vinterens transfervindue lød det fra Inter, at de forventede at sælge Christian Eriksen, men det skete som bekendt ikke, og nu er det tvivlsomt, om de overhovedet vil af med ham til sommer.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus