Skov Olsen startede, men blev udskiftet, da Bologna og Napoli delte

Andreas Skov Olsen fik godt og vel en time på banen, da Bologna onsdag spillede 1-1 med Napoli på eget græs.

20-årige Andreas Skov Olsen er under pres for at levere i italienske Bologna.

Den tidligere FC Nordsjælland-profil kom til Bologna for knap et år siden, men den talentfulde dansker har haft svært ved at slå til.

I sine 21 Serie A-optrædener - hvoraf mange har været som indskifter - har han kun scoret ét enkelt mål og ikke bidraget men én eneste assist. Bolognas cheftræner Sinisa Mihajlovic har da senest også været ude med en løftet pegefinger til danskeren om, at han "skal til at vågne op".

Onsdag aften fik Andreas Skov Olsen så chancen for start mod Napoli, men danskeren formåede heller ikke denne gang at imponere tilstrækkeligt. Efter allerede syv minutter kom gæsterne fra Napoli i front ved Konstantinos Manolas, og da hverken Bologna eller Skov Olsen formåede at svare igen, blev danskeren skiftet ud efter cirka en times spil.

I de efterfølgende minutter scorede Bologna så, men målet blev annulleret efter et VAR-gennemsyn. Med ti minutter igen lykkedes det dog endelig for hjemmeholdet, da 21-årige Musa Barrow udlignede.

Napoli tabte dermed vigtige point i kampen om europæisk deltagelse i næste sæson, mens Bologna fastholder sin 10. plads i Serie A.