Skandinavien Mads Bye Marboe

Forlader FCK: Mange håber, jeg brækker benet

Foto: Getty Images

Pierre Bengtsson er skiftet til Djurgården.

Af Mads Bye Marboe

Pierre Bengtsson er et produkt af AIK's akademi og fik sit seniorgennembrud i selvsamme klub, men nu skifter venstrebacken til Stockholm-rivalerne Djurgården.

- Hvis jeg skal flytte hjem, er AIK klubben, jeg vil spille for, sagde den nu tidligere FC København-spiller ellers til FotbollDirekt i 2020.

33-årige Bengtsson har af den grund fuld forståelse for, hvis klubbens fans ikke er tilfredse med ham, og han afslører, at de første negative tilkendegivelser allerede er kommet.

- Jeg ved godt, at det kan medføre stærke reaktioner. Mange håber, at jeg kommer til at brække benet... Jeg var forberedt på, at det kunne blive emotionelt. Jeg prøver ikke at tage del i det, for så kan det først blive svært. Carolina (Bengtssons forlovede, red.) er en god støtte, og vi har snakket meget om det, siger han til Sportbladet.

Bengtsson begrunder også, hvorfor han valgte at skifte til Djurgården.

- AIK var ikke aktuelt fra nogens side, og meget har ændret sig det seneste år. Min forlovede Carolina bor i nærheden af det, der er Djurgårdens hjerte, og vores fælles venner er fra området.

- Jeg flytter hjem til Carolina i hendes lejlighed på Östermalm. Fodboldmæssigt faldt alle brikkerne på plads for mig og Djurgården. Dette skridt føles naturligt.

Pierre Bengtsson har lavet en toårig aftale med Djurgården.