• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mads Bye Marboe

Malmö-dansker med uvis fremtid: Intet nyt lige nu

Foto: Getty Images

Søren Rieks har kontraktudløb i Malmö FF om et halvt år og ved ikke, hvad fremtiden bringer.

Af Mads Bye Marboe

Søren Rieks har spillet en vigtig rolle for Malmö FF, siden han kom til klubben fra IFK Göteborg i 2018, men om et halvt års tid kan det være slut.

Den 34-årige kantspiller har således kontraktudløb, når 2021 bliver til 2022, og det er ikke givet, at danskeren bliver tilbudt en ny aftale. Men der er dialog med klubben, og Rieks vil gerne blive.

- Jeg holder det internt og tager det med klubben, men der er ikke noget nyt lige nu. Jeg har det godt her og vil meget gerne blive, så vi ser, hvor vi lander, siger han til Sydsvenskan.

Malmö FF hentede tidligere på året Veljko Birmancevic i en stor handel, men det bekymrer heller ikke Rieks, at konkurrencen på hans plads af den grund er blevet større.

- Vejlko klarer sig godt og er kommet bedre ind på holdet. Han er en spændende spiller og lidt anderledes i forhold til mig.

- Men vi ved, at der kommer mange kampe - forhåbentlig to om ugen i lang tid - så vi kommer til at rotere. Det gjorde vi også, da der var mange kampe inden pausen, så det er ikke nogen ny situation. Jeg er vant til hård konkurrence. Jeg ved, hvad jeg står for som venstre kant.

Søren Rieks har scoret fem gange og lavet to oplæg i ni kampe for Malmö i denne sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020