• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Oliver Okstrøm

Rygaard-triumftog: Kåret som årets midtbanespiller

Foto: Getty Images

Den danske Häcken-profil Mikkel Rygaard hædres efter en stor sæson.

Af Oliver Okstrøm

Mikkel Rygaards 2022 har været forrygende. Ikke nok med, at han sammen med Häcken har vundet det svenske mesterskab for første gang i klubbens lange historie, så er det også blevet til personlig hæder.

Det viser sig nu, at han også er blevet hyldet som den bedste midtbanespiller i den bedste svenske række. Det fremgår af et tweet, som Allsvenskans officielle twitter-profil har lavet tirsdag aften.

Rygaard har da også bidraget meget til Göteborg-klubbens store succes-sæson, hvor han har lavet 11 mål og fire assister.

Holdkammeraten Alexander Jeremejeff tog desuden prisen som årets spiller.

Den 31-årige midtbanespiller har desuden måtte afvise i et interview med Fotbollskanalen, at der kunne være et skifte på vej til nogle af de mange bejlere, som efter sigende skulle være.

- Jeg har ikke hørt noget. Jeg har ikke talt med Martin Ericsson (sportsdirektør i BK Häcken, red.) endnu, men nu hvor sæsonen er slut, tænker jeg, vi kan tage en kop kaffe og snakke lidt om fremtiden, siger han og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at spille Champions League i næste sæson, så jeg bliver her.  Jeg bliver. Helt sikkert. Jeg skal ingen steder, så det er her, jeg spiller næste sæson, lyder det fra Rygaard.

Tidligere har han spillet i Superligaen for både Lyngby og FC Nordsjælland.

Da mesterskabet blev sikret havde Rygaard desuden en meget afgørende rolle. Læs mere om det her.