Video : Tipsbladet
Skandinavien

Rykker fra Randers: Har været en lang proces

Brajanac rykker til norske Vålerenga.

Angriberen Muamer Brajanac skifter som Tipsbladet kunne fortælle til norske Vålerenga, og her er der tale om en aftale, der gælder frem til 2027, oplyser den norske klub på dens hjemmeside.

Selv glæder han sig over, at det nu er faldet på plads.

- Jeg er superglad for at være her. Det har været en proces, der har taget lidt tid, og nu er jeg bare meget tilfreds med, at vi blev enige, fortæller den nu tidligere Randers-angriber, der fortsætter:

- Jeg er en hårdtarbejdende angriber med meget passion og ærgerrighed i spillet. Jeg kan score mål, forhåbentlig også her i Vålerenga, og jeg vil beskrive mig selv som en måltyv, lyder det fra Brajanac.

Det fortælles desuden, at lægetjekket blev klaret mandag formiddag, og umiddelbart efter blev der skrevet under på en kontrakt.

Skiftet kommder endvidere kort efter, at Vålerenga købte Carl Lange i Vendsyssel, og nu er der altså hentet endnu en angriber til klubben, som kæmper for at komme tilbage i den bedste norske række.

Efter 13 kampe i den nuværende sæson - som i Norge følger kalenderåret - er de på andenpladsen med ét point op til førstepladsen.

Tidligere har Vålerenga vundet fem norske mesterskaber.