Foto: Imago
Skandinavien

Stryger om sit valg: Derfor blev det ikke Brøndby

Jens Stryger Larsen har stadig et stort hjerte for Brøndby, fortæller han.

Jens Stryger Larsen fik tidligere på måneden ophævet sin kontrakt med tyrkiske Trabzonspor, og efterfølgende blev han præsenteret som ny spiller i svenske Malmö. Det nærliggende spørgsmål i den sammenhæng kunne være, hvorfor han ikke valgte en dansk klub i stedet. Særligt Brøndby, som han tidligere har spillet for. 

I et interview med Fotbollskanalen kommer han ind på baggrunden for valget.

- Jeg har været i Brøndby før, og nu ville jeg have en ny erfaring, siger han med et smil og fortsætter:

- Nej, men jeg havde en meget god snak med klubben, og det overbeviste mig. Malmö er en enorm klub med enorme ambitioner, og de vil vinde ligaen hver sæson. Selvfølgelig vil vi også ud i Europa. Ambitionerne tiltalte mig, lyder det fra Stryger.

Endvidere kommer han ind på, hvorvidt det har været overraskende for danskere, at han valgte den svenske liga.

- Jeg ved det ikke. Måske. Selvfølgelig har jeg et stort hjerte for Brøndby, og jeg voksede op der. Jeg følger stadig holdet. Måske var der folk, der ønskede, at jeg skulle gå tilbage der, men jeg følte nu, at Malmö FF var det rigtige valg for mig. Det føles meget godt, forklarer backen.

Derudover står det klart for ham hvilken klub, der den største i Skandinavien.

- Selvfølgelig kan du ikke sige noget andet lige nu end, at FC København er den bedste. For de gør det meget godt i Champions League også. Men forhåbentlig kan Malmö udfordre FCK i fremtiden. Vi arbejder for det, fastslår Jens Stryger.

Mandag var han i kamp for Malmö FF. Læs mere om det her.