• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Store fodboldbegivenheder at se frem til

Store fodboldbegivenheder at se frem til
.

Drømmene lever endnu og for dem, som nyder at bette, kan man allerede nu spille på disse drømme.

Af .

For den entusiastiske bettingspiller, må 2020 have været et umådeligt skuffende år. Det blev året hvor store sportsbegivenheder måtte aflyses og udskydes grundet den globale Covid-19 pandemi, der hærgede over hele verden.

En kæmpe skuffelse for trænere og spillere, der intenst havde trænet op til disse begivenheder, blot for at modtage nyheden om deres aflysning. Ikke kun for atleterne, men også sportsentusiaster og fans over hele verden måtte se sig skuffet.

Heldigvis, er vi nu endelig trådt ind i 2021, og vi kan så småt begynde at se frem til disse begivenheder igen, hvorfor vi måske allerede kan begynde at overveje, hvorvidt der skal placeres bets allerede nu hos diverse bookmakere.

EM 2021
For store dele af verdens fodboldfans, var skuffelsen enorm da UEFA i marts 2020 måtte meddele at sommerens EURO 2020, bedre kendt som europamesterskaberne i herrefodbold, var aflyst grundet den globale pandemi. Udskudt et år frem, kan vi nu så småt begynde at glæde os til denne store fodboldfest.

EM er en turnering, der ligger kært hos mange danskere, da det danske landshold tidligere har vundet titlen som Europas bedste fodboldhold. Drømmene lever endnu og for dem, som nyder at bette, kan man allerede nu spille på disse drømme.

EM 2021 odds er der masser af, og tænk engang hvis dit odds om den kommende vinder af EM går hjem. Mens vejret holdes og der kæmpes for at få tiden frem til begivenheden til at gå, kan man passende forberede sig ved at undersøge turneringsplanen, bookmakernes vinderfavoritter og lignende. På baggrund af dette, vil man være klar til at lave fornuftige bets når tiden til det kommer.

Andre sportsbegivenheder
EURO 2020 var ikke den eneste aflyste store sportsbegivenhed i det forgangne år. Som den største spiller af alle, blev de Olympiske Lege, der skulle være afholdt i Tokyo sommeren 2020 udskudt til sommeren 2021.

Heldigvis er der masser af andre sportslige begivenheder man kan nyde godt af inden sommerens EM i fodbold og OL i Tokyo. Blandt andet spiller de danske håndboldherre VM i januar, og her er der også masser af spænding at hente gennem odds og betting.

Godt nok afvikles disse turnering med store forbehold og restriktioner, da coronavirussen stadig hærger og spreder smitte i hele verden, men for tilskuere i tv’et vil spændingen og glæden over sporten stadig være i top.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus