Video : Tipsbladet
Superliga

AaB henter målmand i tysk klub

AaB har netop præsenteret den tyske målmand Vincent Müller, der kommer til den nordjyske klub fra MSV Duisburg.

AaB er tilbage i Superligaen, og forud for returen til den bedste række har nordjyderne sikret sig en ny målmand. 

I en pressemeddelelse bekræfter AaB, at man henter den 23-årige tysker Vincent Müller i den tyske klub MSV Duisburg

- Vi har fulgt Vincent Müller igennem længere tid, og vi er glade for, at han har fundet det attraktivt at komme til AaB.

- Vincent er en meget komplet målmand, som er stærk én mod én, god både i luftspillet og med fødderne, og så er hans mentalitet også en styrke, og hans tilgang vil klart forbedre vores konkurrence på målmandspositionen, siger AaB's sportsdirektør Ole Jan Kappmeier.

Vincent Müller glæder sig selv til det næste kapitel af karrieren. 

- Jeg glæder mig meget over at skifte til AaB. Det er en klub med gode faciliteter, en stor historie og masser af fans, så da jeg hørte om interessen, behøvede jeg ikke at overveje det to gange. Mit første indtryk af byen er også meget positivt, så det er rigtig dejligt, at aftalen med AaB er faldet på plads.

- Trods min relativt unge alder har jeg allerede oplevet en del, og nu vil jeg gerne vise mit værd i Superligaen. Mine forcer ligger i en-mod-en-spillet, det korte spil med fødderne og i mine reflekser. Det håber jeg på at kunne vise fansene ved at hjælpe holdet til tre point uge efter uge, lyder det fra Vincent Müller.

Vincent Müller, der har fået en kontrakt på fire år i AaB, har i denne sæson spillet 34 kampe i 3. Bundesligaen, hvor det endte med en nedrykning for MSV Duisburg.