• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

AaB: Kan ikke sige nej til FCK og Brøndby

AaB: Kan ikke sige nej til FCK og Brøndby
Illustration

AaB's pressede økonomi kan tvinge klubben til januar-salg. Også selv om det bliver til andre Superliga-klubber. 

Af Torsten Kjems Hansen

AaB overvintrer på Superligaens 2. plads og har udsigt til at spille med om forårets medalje-uddeling. Men først er der et vigtigt transfervindue, der skal passeres, og da AaB's økonomi er mere en belastet, kan klubben bliver tvunget til at tage bud på egne spillere seriøst. 

Profiler som Kasper Kusk, Lasse Nielsen og Nikolaj Thomsen er blandt de spillere, der har markeret sig stærkt i efteråret, og sportschef Allan Gaarde erkender da også, at salg kan blive nødvendigt - selv hvis det er til konkurrerende klubber som FC København og Brøndby, der begge har fået tilført store økonomiske midler i 2013.

- Det er sket før, og selvfølgelig kan det ske igen. De budgetter, de render rundt med i hovedstaden, giver nogle helt andre muligheder for at hente spillere, siger Allan Gaarde til MetroXpress.

- Som klub har vi selvfølgelig veto-retten, men i øjeblikket har AaB ikke verdens bedste økonomi. Det betyder, at når vi vil drive en virksomhed på værdig vis, så vil vi ikke kunne sige nej til de rigtigt gode tilbud. Uanset hvem de kommer fra.

Specielt Kasper Kusk, der blev kåret af Tipsbladet og Superliga-trænerne som Efterårets Profil kan blive svær at holde på. Midtbanespilleren har en klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan hentes for omkring 4,5 millioner kroner, hvilket er en pris, der gør et klubskifte i januar mere end sandsynligt.

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus