Foto: Getty Images
Superliga

AaB-klippe holdt mestrene i skak: Der venter en ny slåskamp

AaB gæster i den kommende runde Odense og OB, og her håber forsvarsspilleren Rasmus Thelander på at se mange af de samme ting, som nordjyderne var så gode til senest mod FC Midtjylland.

Der var ikke mange, der havde spået AaB de store muligheder senest ude mod de danske mestre fra FC Midtjylland. Her leverede nordjyderne dog en rigtig flot præstation, og ud fra den kunne man tage det ene point med hjem til Aalborg.

Næste gang venter så OB ude, men kampen mod FC Midtjylland kan man stadig i høj grad bruge i Nordjylland. Den viste især defensivt, at AaB i den grad har arbejdet med stabiliteten.

Læs også:BIF-træners kontrakt løber ud til sommer: Vi skal have en snak

Det mener forsvarsspiller Rasmus Thelander, der var blandt de bedste senest mod mestrene:

- Vi er svære at spille imod, og vi har en stærk defensiv base gennem hele holdet. Selvom vi er ramt af skader eller karantæner, så er gameplanen så indarbejdet i os, at alle ved, hvad vi skal gøre. Alle er trygge ved vores spillestil, og vi kan spille alle typer af kampe, siger Rasmus Thelander til klubbens hjemmeside.

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - november

Han ser frem til en hård nød, der skal knækkes ude mod OB, og det bliver ikke nødvendigvis kønt, selvom AaB-spillerne vil angribe med fuldt tryk:

- Jeg forestiller mig, at vi får brug for noget forskelligt. Det kan godt blive lidt af en slåskamp i Odense, men samtidig skal vi selvfølgelig også forsøge at sætte godt, offensivt spil sammen og få skabt en masse chancer, melder Thelander. 

Læs også:Ny undersøgelse: Danske spillere er blandt de mest agentglade

Læs også:FC Midtjylland kæmper for at undgå tangering af negativ CL-rekord

Læs også:Michelsen: De skal kun forlænge, hvis de mener, jeg er den rigtige