• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mathias Høj Jensen

AC Horsens henter back i NordicBet Ligaen på fri transfer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AC Horsens har forstærket truppen til næste sæson med FC Fredericias Jacob Buus.

Af Mathias Høj Jensen

Jacob Buus er ny mand i AC Horsens efter indeværende sæson.

Det bekræfter AC Horsens i en pressemeddelelse.

Den 23-årige højreback fra FC Fredericia har skrevet under på en treårig aftale med Superliga-klubben, der gælder fra 1. august 2020.

Buus har tidligere været inde over OBs Superliga-trup, inden han i 2018 skiftede til FC Fredericia, og AC Horsens-cheftræner Bo Henriksen har fulgt ham ganske nøje i et stykke tid.

- Vi har fulgt Jacob Buus siden OB-tiden, hvor han var en talentfuld spiller, og han har haft et værdifuldt ophold i FC Fredericia, hvor han har været en profil på et hold, der har gjort det fremragende i denne sæson, siger Henriksen.

- Vi har arbejdet på at få ham til klubben gennem længere tid, og det lykkedes at få det på plads i januar, hvilket vi selvfølgelig er glade for.

Bo Henriksen er en karismatisk manager på sidelinjen med sin højlydte råb, men ud over råb så tror Buus også på, at cheftræneren kan hjælpe ham til at udvikle sig.

- Jeg skifter til en klub, der tror på mig, og jeg er ikke i tvivl om, at Bo Henriksen kan være med til at udvikle mig yderligere, siger Buus.

- Hele ideen om hvordan AC Horsens gør tingene lyder rigtig spændende, og jeg kan godt lide, at man henter spillere fra den næstbedste række og giver dem chancen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus