Ærlig Grabara: Jeg er ved at være træt af det
Foto: Getty Images
Superliga

Ærlig Grabara: Jeg er ved at være træt af det

Kamil Grabara har i et interview med Discovery+ reflekteret over den strid, han havde med Mathew Ryan sidste efterår.

Rivaliseringen mellem Kamil Grabara og Mathew Ryan var ganske intens, da de begge var i FC København, og i et nyt interview med Discovery+ har førstnævnte nu fortalt om forholdet mellem de to keepere. 

Faktisk var der reelt intet forhold, da de to rivaler ikke rigtig var på talefod. 

- Vi havde helt åbenlyst ikke nogen som helst form for forhold. Men jeg mener ikke, at han kunne have noget problem med min træning. Behøver jeg at tale, når jeg træner med ham? Nej, det gør jeg ikke. Men det andet på banen var fint, lyder det fra Kamil Grabara i interviewet. 

Den polske målmand føler ikke, at han selv var den, der opførte sig upassende, da Mathew Ryan tørnede ud for "Løverne".

- Var det mig, der gik ud og græd offentligt over, at jeg ikke spillede, fordi en anden var ved at blive solgt? 

- Du er 30 år gammel. Bliv voksen. Du kunne bare sige, at jeg er lort. Det ville være bedre. For i sidste ende er det din holdning. Du kan ikke bare gå ud og sige, at det er politisk... wow. Så bliv politiker. 

I interviewet ligger Kamil Grabara samtidig ikke skjul på, at han ikke længere finder det specielt interessant tale om Mathew Ryan. 

- Jeg er også ved at være træt af det. Og jeg har haft den samtale mange gange, lyder det fra Grabara. 

Den polske keeper fortryder ikke tweetet, hvor han gjorde grin med Mathew Ryan under VM, men slår samtidig fast, at han nok ikke ville gøre det samme igen. 

Kamil Grabara modtog en hel del kritik for sit kontroversielle tweet, hvor også visse FC København-fans kritiserede polakken på sociale medier. I interviewet med Discovery+ blev Grabara derfor spurgt, om det sårede ham, at også visse af FC Københavns egne fans kritiserede ham. 

- Det er en længere historie. I begyndelsen, da jeg spillede her, var jeg ikke tydeligvis ikke en af fansens favoritter. Jeg kan huske en udekamp, hvor jeg startede inde, og jeg kunne høre fansene synge den anden målmands navn under min opvarmning. Var det rart? Nej. Påvirkede det mig? Nej, lyder svaret fra Grabara. 

- Jeg er en person, som skal vinde folks tillid, og så blive accepteret. Fordi jeg er anderledes end andre, så det tager længere tid at acceptere mig. Og det tager kortere tid at boykotte mig.  

Kamil Grabara har været rygtet væk fra FC København det meste af sommeren, men her med få timer tilbage af transfervinduet tyder meget på, at polakken bliver hos de danske mestre.