• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Afslører: Så mange millioner skal vi sælge for

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Randers FC afslører, hvor mange millioner klubben skal sælge spillere for for at have balance i regnskabet.

Af Ole Hoffskov

Randers FC har stor succes i denne sæson, hvor holdet for første gang er med i mesterskabsspillet og desuden er blandt de sidste fire hold i pokalturneringen. Det får dog ikke kronjyderne til at kaste sig ud i en større satsning.

Det afslører Per Hastrup, der er bestyrelsesformand i Randers FC, over for Randers Amts Avis.

Superliga-klubben solgte i efteråret Nordtribunen, og ved den lejlighed blev Randers FC mere eller mindre gældfri, og sportsligt er der altså også succes lige nu. Klubben kommer dog ikke til at øge budgettet.

- Nej. Det vil vi ikke. Vi skal sælge spillere for fem til syv millioner bare for at få balance i tallene ud fra det nuværende sportslige budget. Det er jo derfor, at Svend Lynge (formand i Randers FC Holding, red.) på et tidspunkt sagde, at vi ikke har de økonomiske midler til at sikre, at Randers FC altid er i Superligaen, selvom vi har en fantastisk opbakning i byen, siger Per Hastrup til Randers Amts Avis.

Han forklarer, at hvis klubben ender i en situation, hvor man indkasserer for få transferindtægter, vil der blive skruet ned for blusset, så Randers FC på intet tidspunkt lever over evne.

Ifølge Tipsbladets oplysninger har Randers FC aktuelt et spillerbudget på 27 millioner kroner, og det er ét af de lavere i Superligaen - se alle 12 Superliga-klubbers spillerbudget her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020