Video : Tipsbladet
Superliga

Afsløring: AGF tæt på Leopold Wahlstedt - har budt

AGF prøver igen at hente den svenske målmand, som står allerøverst på ønskelisten.

I sommer var han det helt store tema i Superligaen. Nu er han tilbage.

Leopold Wahlstedt er igen tæt på at komme til den bedste danske række.

Det kan Tipsbladet afsløre.

Ifølge Tipsbladets oplysninger har AGF budt på den svenske keeper i Blackburn.

Buddet lyder på cirka en million euro, 7,5 millioner kroner, og klubberne er så godt som enige, så skiftet mere eller mindre er op til målmanden.

AGF har denne sommer sagt farvel til Bailey Peacock Farrell, som er rejst hjem til Burnley efter endt lejeophold, og nu har man altså rettet sigtekornet ind på Leopold Wahlstedt.

Foto: Alamy

En mand, som allerede sidste år på samme tidspunkt som nu var yderst interessant for aarhusianerne.

B.T. kunne således sidste sommer afsløre, at den 24-årige svensker fra Odd var en ønskespiller for AGF, men det var Brøndby og Blackburn, som sloges for ham i en uforglemmelig kamp, hvor han på målstregen valgte Championship-klubben til.

Brøndby havde sågar bestilt flybilletter til Leopold Wahlstedt, men den engelske klub oppede sig med dobbelt så meget i løn og en attraktiv liga, og dermed skiftede han til Blackburn med deres daværende danske træner Jon Dahl Tomasson i spidsen.  

Leopold Wahlstedt fik næsten halvdelen af kampene i Championship med 21 optrædener i den forgangne sæson, men nu peger pilen tilbage på Danmark, hvor AGF står klar til at byde den målmand, de allerhelst vil have, velkommen.