Video : Tipsbladet
Superliga

Afsløring: Lyngby tæt på at hyre Morten Karlsen

Morten Karlsen er enig med Lyngby. Nu mangler blot de sidste detaljer, før han er ny cheftræner i Lyngby Boldklub.

Morten Karlsen er tæt på at kalde sig for ny cheftræner i Lyngby Boldklub.

Det kan Tipsbladet afsløre. 

Ifølge Tipsbladet oplysninger er det nu kun klubberne, der mangler at blive enige, før aftalen går igennem

For Tipbladets kilder melder, at man er nået til enighed den danske cheftræner. 

Morten Karlsen kom for godt et år siden til USL Championship-mandskabet Orange County som assistenttræner for Richard Chaplow, men da han blev fyret, fik Morten Karlsen chancen. Og greb den.

For resultaterne har været så gode under danskeren, at han for et halvt år siden skrev historie som den første cheftræner i USL til at blive kåret til månedens træner to gange i træk, og i november signerede han så en ny kontrakt af to års varighed.

I maj gav han interview til Tipsbladet, hvor han fortalte om fremtidens ønsker: 

- Det er fantastisk at være her, og jeg har intet ondt at sige om vores dejlige Superligaen, men det er de samme hold og de samme mennesker, man spiller mod, så det her åbnede døren til et helt andet marked. Jeg føler, at det her også er med til at forme mig og udvikle mig på et helt andet niveau, fordi det er så markant anderledes, så det er svært for mig at sige, hvad jeg helst ville. Men stod der en dansk klub i morgen og sagde, at de gerne ville have mig, så ville jeg da overveje det, men omvendt har jeg også en ild i mig i forhold til at udforske mulighederne herovre, slutter Morten Karlsen.

Den klub har nu ringet. Det er Lyngby Boldklub.