• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AGF aflyser træninger for alle andre end Superliga-holdet

Foto: Jan Christensen/Getty Images

I AGF har man droppet alle træninger, der ikke vedrører Superliga-holdet, mens man også har bedt flere medarbejdere om at arbejde hjemmefra.

Af Victor Risager

Efter at statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark ned onsdag aften, tager flere Superliga-klubber nu også ekstra forholdsregler for at undgå spredningen af coronavirus.

Det gælder blandt andre AGF.

Århusianerne har således sendt flere medarbejdere hjem, så de kan arbejde hjemmefra, mens de også har droppet træning og aktivitet på alle andre hold end Superliga-holdet. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Læs også:OB: Spillere skal holde sig hjemme og selvtræne

- Al træning og aktiviteter, der ikke vedrører 3F Superliga-truppen er aflyst på ubestemt tid - i såvel 1880-regi som i AGF Talent, skriver AGF.

AGF skriver også, at kampen mod Randers FC torsdag aften stadig står til at blive spillet, og i den forbindelse opfordrer klubben til, at fans ikke møder ved Ceres Park. Der er som bekendt også tilskuerforbud. 

AGF er ikke den eneste Superliga-klub, der reagerer på statsministerens tale onsdag aften. Også OB har besluttet at ændre den daglige gang i klubben, og de har blandt andet sendt klubbens Superliga-spillere hjem.  

Læs også:Medie: Danske divisionklubber i hastemøde

Læs også:17-årig Randers FC-spiller i corona-karantæne

Læs også:Ingen hjælp til AGF: Backman i karantæne mod Randers

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.