• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

All in på fodboldkarrieren: Randers-talenter dropper ud af HHX

All in på fodboldkarrieren: Randers-talenter dropper ud af HHX
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Randers har hevet to unge talenter op på førsteholdet, og de går ind i projektet med fuld kraft, for de dropper nu begge ud af deres gymnasiale uddannelse.

Af Morten Jørgensen

Tirsdag kom det frem, at både Oliver Bundgaard Kristensen og Tobias Klysner har skrevet under på fireårige kontrakter med Randers FC, og de indgår fra næste sæson i førsteholdstruppen hos Superliga-klubben.

For at slå igennem på det niveau kræver det fuld fokus, hårdt arbejde og en smule held. De er begge 17 år, og har været i gang med en HHX-uddannelse på Randers Elitesports College gennem det seneste år, men det bliver nu lagt på hylden for at satse fuldt ud på at spille fodbold.

- Det er noget, som jeg har tænkt meget over og drøftet med både klubben og mine forældre. Men det er en drøm, jeg har haft hele mit lov, og jeg får kun én chance for at forfølge den. Jeg vil gøre alt for at slå igennem som fodboldspiller, fortæller Tobias Klysner til Randers Amtsavis.

De to teenagere skal i de næste år bruge rigtig mange timer på at træne med kronjyderne, men de har ifølge avisen også planer om at læse enkeltfag på HF ved siden af.

Indtil videre er det kun Tobias Klysner, der har fået debut på førsteholdet. Det skete i april mod Hobro IK.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.