Avis: Brøndby på dobbeltrov i Celtic
Illustration
Superliga

Avis: Brøndby på dobbeltrov i Celtic

Brøndby henter Teemu Pukki og Holmbert Aron Fridjonsson i Celtic, skriver britisk avis.

Brøndby ser ud til at få tilgang af hele to spillere på denne transfervinduets sidste åbningsdag, og begge spillere er med flyveren fra Skotland. Avisen Express skriver således, at både Teemu Pukki og Holmbert Aron Fridjonsson kommer til den københavnske Vestegn i løbet af mandagen.

Avisen erfarer, at Brøndby og Celtic er blevet enige om en lejeaftale for resten af indeværende sæson med den finske landsholdsangriber Teemu Pukki, der tidligere har tørnet for Schalke 04. Tilbage i 2011 scorede Pukki tre mål i to kampe for sin daværende klub HJK mod Schalke 04, og det fik den tyske storklub til at købe finnen, der dog aldrig blev noget kæmpe hit i Gelschenkirchen. 

Derfor gik turen for et år siden til Skotland og Celtic, hvor succesen dog også er udeblevet for finnen, der nu skal genfinde tidligere tiders storform i Brøndby. Her skal han afløse Simon Makienok, men Pukki er dog en lidt anden type spiller - blandt andet i kraft af sine 180 centimeter.

Meget lig Simon Makienok er Holmbert Aron Fridjonsson til gengæld, og ifølge Express tiltræder han også i Brøndby i dag.