• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Avis: FC København har budt på spansk midtbanespiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København har rettet blikket mod en spansk midtbanespiller, og et bud på omtrent 30 millioner kroner er blevet sendt afsted.

Af Morten Jørgensen

Salget af Robert Skov har efterladt et tomrum hos FC København, og Ståle Solbakken vil kun erstatte ham med en klassespiller.

En sådan lader den danske mesterklub nu til at have fundet i spansk fodbold, for ifølge el Periódico de Aragón har FC København sendt et bud afsted til Real Zaragoza.

Læs også: Solbakken vil have en klassespiller: Udelukker Sisto og tvivler på Andersen

Lokalavisen rapporterer i dag, at FC København har set sig varme på Pep Biel, og de har vurderet den 22-årige spanier til at være omtrent 30 millioner kroner værd på nuværende tidspunkt. 

Real Zaragoza ser nu nærmere på buddet, der vil give den spanske klub 19 millioner kroner i første omgang, mens yderligere 11 millioner kroner lander næste sommer. Derudover kan det samlede beløb nå helt op på omtrent 37 millioner kroner, hvis flere klausuler bliver opfyldt.

22-årige Pep Biel har spillet de fleste af sine kampe for Real Zaragoza på den offensive midtbane, men han er også blevet brugt på højrekanten, hvor FC København formentlig vil gøre brug af ham.

Han har kontrakt med den spanske klub frem til sommeren 2022.

Superliga

Mere Superliga

Fokus