• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Avis: FCK byder på 22-årig rumæner

Foto: Getty Images

Ny spiller kan være på vej til FC København.

Af Mads Bye Marboe

FC København sikrede sig for nyligt Luther Singh i Braga, og mens Mohamed Daramy kan være på vej ud, arbejder klubben på at hente endnu en spiller.

Der er tale om Olimpiu Morutan, skriver den rumænske avis, Gazeta Sporturilor.

Den offensive midtbanespiller fra FCSB - bedre kendt som Steaua Bukarest - har på det seneste været meldt på vej til Galatasaray, men det forlyder altså, at FC København nu har afgivet et bud på cirka 22 millioner kroner. Beløbet kan derudover stige til små 30 millioner kroner, hvis københavnerne kvalificerer sig til Conference League-gruppespillet.

Gazata Sporturilor skriver, at de har fået fortalt af danske kilder, at FCK har besluttet sig for at købe Morutan, efter man lørdag har accepteret et bud på Mohamed Daramy fra Ajax.

Skal man tro det rumænske medie, er der også gode muligheder for, at Morutan ender i FCK, for FCSB forlanger netop 22 millioner kroner for rumæneren. FCSB-træner Edward Iordănescu har også tidligere bekræftet, at der er interesse for Morutan.

- Jeg ved, at der er interesse. Lige nu er der ikke noget konkret. Ethvert tilbud er rettet mod klubben, og jeg bliver kun informeret, når der er konkret interesse. Han skal blive ved med at være involveret. Han er en spiller, jeg sætter stor pris på, og som har et stort potentiale. Vi får at se.

- Jeg vil aldrig modsætte mig et salg, når det er i klubbens og spillerens interesse, og jeg ønsker at have tingene på plads, for vores mål er titlen, og vi har ikke råd til at skifte ud hele tiden.

Olimpiu Morutan har optrådt for FCSB siden 2018 og står noteret for 14 scoringer og 30 oplæg i 107 kampe. Han har også spillet 12 kampe for Rumæniens U21-landshold.