• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Avis: Klub betaler angriber for at skifte til FCM

Foto: Getty Images

Ifølge brasiliansk avis har Atlético Mineiro betalt angriberen Marrony tre måneders løn for at skifte til FC Midtjylland.

Af Anders Dehn

Det tyder på, at FC Midtjylland snart bliver en brasilianer rigere. Ifølge avisen O Dia skulle der dog overtalelse og rede penge til at overbevise Marrony, som spilleren hedder, om at skifte til Danmark.

O Dia skriver, at Marrony i første omgang ikke var meget for at komme til FC Midtjylland, men at hans rådgivere overbeviste ham om, at det ville være et godt skifte for hans karriere. Derudover har den sælgende klub, Atlético Mineiro, lovet at betale ham for at sige ja til de danske vicemestre.

Dels skal klubben betale noget løn, som den i forvejen skylder Marrony, dels skal den betale et beløb svarende til tre måneders løn nu og her.

Til gengæld får Atlético Mineiro også mange penge fra FC Midtjylland, som klubben kan bruge til at betale Marrony. Selvsamme O Dia skrev forleden, at FCM betaler 22 millioner kroner denne sommer, inden klubben skal betale yderligere 11 millioner kroner i sommeren 2023.

Foruden de 33 millioner kan prisen stige med yderligere 22 millioner i bonusser, der afhænger af Marronys spilletid på Heden, lød det.

Omvendt får Atlético Mineiro ikke alle pengene for sig selv. Klubben skal betale 20 procent til Vasco da Gama, hvor Atlético hentede Marrony for et års tid siden.

Hvis den 22-årige angriber skifter til FC Midtjylland, bliver han den sjette brasilianer i klubben. Den råder i forvejen over Charles, Juninho, Evander, Paulinho og Junior Brumado.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020