Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Ronnie Schwartz forlader Silkeborg IF

Ronnie Schwartz forlænger ikke sin kontrakt med Silkeborg IF og forlader dermed klubben senest efter denne sæson. Det skriver Ekstra Bladet.

Ronnie Schwartz forlader Silkeborg IF senest efter denne sæson, når hans kontrakt med Superligaens bundprop udløber. Det skriver Ekstra Bladet mandag.

Den 30-årige angriber har været i forrygende målform i denne sæson og står noteret for ti fuldtræffere i Superligaen, hvilket naturligvis er dybt imponerende taget i betragtning af, at han tørner ud for bundholdet i ligaen. I sidste sæson blev "Plaffeministeren" en suveræn topscorer i NordicBet Ligaen, og de mange gode præstationer vil Schwartz nu drage fordel af.

Læs også:Modnet Ronnie Schwartz åben for nyt udenlandseventyr

Ifølge Ekstra Bladet kommer Ronnie Schwartz ikke til at forlænge kontrakten med Silkeborg IF, selv om angriberen flere gange - senest i Tipsbladet i fredags - har fastslået, at fremtiden ikke er afklaret.

Ronnie Schwartz sigter angiveligt efter en længerevarende og lukrativ aftale med en anden klub, og pilen peger mod udlandet for angriberen, der tidligere har været i Frankrig, Belgien og Norge. Ekstra Bladet skriver, at AGF er meget interesseret i Ronnie Schwartz, og det var da også klubbens sportschef Peter Christiansen, der i sin tid kickstartede angriberens karriere i Randers FC, men sandsynligheden taler altså for udlandet.

Læs også:Lars Olsen: Glæder mig til at være klubtræner igen

På dansk jord har Silkeborg-angriberen tidligere tørnet ud for AaB, Randers FC, Brøndby IF og Esbjerg fB. Han har scoret 55 mål i 145 Superliga-kampe. 

Læs også:Tidligere AGF-direktør i modvind: Overvejer, om det virkelig er det værd

Læs også:Silkeborg-chef om topscorer: Har svært ved at se et salg til vinter

Læs også:Schwartz om fremtiden: Nogle gange skal man også tænke på sig selv