• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

I sommer sagde FC Midtjylland farvel til angriberen Baba Collins, da hans kontrakt udløb. Siden har nigerianeren spiller for FC Ordabasy i Kasakhstan, som han før har været udlejet til.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Baba Collins forlod i sommer FC Midtjylland efter seks år i Herning-Ikast-klubben, hvor han optrådte med vekslende succés. Lejeaftaler blev hverdagen for angriberen, som daværende sportsdirektør Jens Ørgaard formaste sig til at kalde det største talent i dansk fodbold siden Michael Laudrup.

Vejle Boldklub, Alania Vladikavkaz, Dacia Chisinau og FC Ordabasy lejede i perioden på skift Baba Collins, men altid vendte han tilbage til FC Midtjylland med håbet om at slå igennem. Det lykkedes ikke, men alligevel var lejeaftalerne ikke spildt.

Således har FC Ordabasy fra Kasakhstan tilknyttet den nu 23-årige nigerianer, der har været med i klubbens Europa League-kampe mod først Jagodina fra Serbien og siden norske Rosenborg, der sendte holdet ud af turneringen. Derudover har Collins spiller syv ligakampe for Kasakhstan-klubben, hvilket indtil videre har kastet et enkelt mål af sig.

FC Ordabasy ligger efter 20 runder nummer syv af 14 hold i Kasakhstans bedste fodboldrække.

LÆS OGSÅ: Baba Collins var tæt på januarskifte

Superliga

Mere Superliga

Fokus