Video : Tipsbladet
La Liga

Vildt saksespark forlænger Barca-stime

Andreas Christensen spillede hele kampen, da João Félix sikrede Barcelona en 1-0-sejr i Cadiz.

FC Barcelona forlængede lørdag sin stime af sejre til seks i træk, da holdet ude slog bundholdet Cadiz 1-0 efter en træffer på saksespark af João Félix.

Andreas Christensen var én af otte nye i startopstillingen i forhold til 3-2-sejren hos Paris Saint-Germain i Champions League onsdag, hvor danskeren kom ind og blev matchvinder med et af sine sjældne mål.

Der er returkamp mod franskmændene tirsdag, og derfor vil Xavi og kompagni uden tvivl stille sig tilfredse med tre point og en indsats, der var kontrolleret og langt fra sprudlende.

Sejren stadfæster Barcelona som nummer to i La Liga, hvor holdet har otte point op til rivalen Real Madrid og fem point ned til Girona.

Cadiz er primært i risikozonen på grund af sine ringe resultater på fremmed græs.

Hjemme har holdet hentet point i størstedelen af sine kampe, og lørdag var det også forholdsvis tæt på mod Barcelona.

Gæsterne havde bolden mest, men chancemæssigt var det mere lige fordelt uden på nogen måde at være specielt festligt.

Den enlige træffer faldt efter 36 minutter, da João Félix i en presset situation efter et hjørnespark fik kastet sin krop op i et saksespark fra kort afstand og nettede for 10. gang i sæsonen.

Felix havde siden også et forsøg på stolpen, og Cadiz reddede endnu et Barcelona-forsøg på stregen, ligesom man selv fik en scoring annulleret for offside i den anden ende.

/ritzau/