• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Claes

Bedst og værst fra Farum: Det var ringe!

Foto: Lars Ronbog

Tipsbladet ser her nærmere på kampen mellem FC Nordsjælland og Viborg FF, som netop er blevet fløjtet af i Farum.

Af Lasse Claes

FC Nordsjælland - Viborg FF 1-0 (1-0)
Andreas Schjelderup 1-0 (28.) 

Kampens bedste
FC Nordsjælland 
Det kunne være Adamo Nagalo, som kom i vejen for en masse, men det bliver Andreas Schjelderup. Den unge Superliga-profil var konstant udfordrende, når han havde bolden, og den offensive spiller var derfor en stor mund for Viborgs defensive folk. Og så trækker det naturligvis gevaldigt op, at han blev matchvinder i løbet af første halvleg. 

Viborg FF 
Lucas Lund Pedersen stod en flot kamp i Viborgs mål, hvor han var prisgivet ved 1-0-målet, som blev sendt i netmaskerne efter en flot redning af Viborgs målmand. Han havde flere gode redninger og indgreb, mens Lucas Lund Pedersen ligeledes var god med sine fødder i Farum. 

Kampens værste
I løbet af første halvleg lykkedes det Jay-Roy Grot at få frit løb ned mod FC Nordsjællands mål. Desværre for Viborg FF sendte angriberen kuglen langt over målet. Det var en stor chance, som blev håndteret dårligt. Ja, det var faktisk ringe. 

Kampens detalje
Det var ikke verdens nemmeste bold, som Andreas Schjelderup klaskede i kassen efter 28 minutter. Selvom bold hoppede dybt inde i feltet, så har vi set utallige spillere tordne kuglen over målet i sådan en situation. Det var en flot teknisk detalje af fodboldtalentet, som Discovery-eksperten Mikkel Bischoff også roste i pausen af opgøret.