• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Hold da ferie for en hammer

Foto: Getty Images

AGF snuppede en sejr på 1-0 over Lyngby mandag aften. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen her.

Af Oliver Okstrøm

AGF - Lyngby Boldklub 1-0 (1-0)
1-0 Yann Bisseck (20.)

Kampens bedste:

AGF:
For AGF kan det ikke rigtig være andre end Yann Bisseck, som stod bag det voldsomme langskudsmål til 1-0. Men udover den kasse, så var han både meget styrende i AGF's opbyggende spil, ligesom han afviste det ene angrebsforsøg efter det andet fra Lyngby. Men hold da helt ferie for en hammer.

Længere fremme på banen skal Haugen have ros for sit arbejde, og med lidt mere held, så havde han også sendt en kasse mere ind for aarhusianerne.

Lyngby Boldklub: 
Lyngby havde meget svært ved at komme til muligheder mod et velorganiseret AGF-hold, men med indskiftningen af Mathias Kristensen var der pludselig gang i den for oprykkerne. 

Det ser ikke altid så elegant ud, men selv når den høje angriber dribler, så kommer der noget ud af det. Enten et frispark eller en åbning. Det var da også ham, der opsnappede en friløber og senere ramte stolpen.

Kampens værste:
Det er ikke nemt at finde en spiller, som var den 'værste', men det var lige ved at gå helt galt for Frederik Brandhof og Frederik Tingager i den sidste del af kampen, hvor de forærede en kæmpe mulighed. Dog kom Jesper Hansen frem og fik stoppet forsøget.

Kampens detalje:
Foruden målet var der en situation i første halvleg, hvor Kristian Riis blev ramt i hovedet af Sigurd Haugen, hvorefter bolden trillede videre til Patrick Mortensen, som derved fik en friløber. Det endte med at dommeren fløjtede og rakte armenen undskyldnende i vejret. Det er noget, som kan ses i videoen øverst i artiklen.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.