• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Bedst og værst: Tju-bang-fodbold i Odense

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på det bedste og værste fra kampen mellem OB og AaB.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

OB - AaB 2-1 (0-1)

0-1 Jakob Ahlmann (41.)
1-1 Svein Aron Gudjohnsson (79.)
2-1 Mikkel Hyllegaard (87.)

Kampens bedste

OB
Der var langt mellem snapsene hos Odense Boldklub fredag aften. De afgørende afleveringerne sad skævt, og trods en hel del spilovertag og skudforsøg så kneb det, når det endelig galt. Derfor skal vi i forsvaret for at finde OB's bedste spiller. Han hedder Kasper Larsen og styrede forsvaret med hård hånd gennem det meste af kampen. Jebalis kattepote til Svein Aron Gudjohnsson og assist til Mikkel Hyllegaard løftede dog tuneserens karakter og gjorde ham til en sen kandidat.

AaB
Ligesom hos OB er det svært at finde den funklende stjerne på AaB's mandskab. Derfor tillader vi os igen at fremhæve en forsvarsspiller. Rasmus Thelander sørgede for, at OB ikke kom til nogen helt åbne chancer og krydrede den flotte defensive indsats med et stærkt oplæg til AaB-målet. 'Dørmanden fra Jomfru Ane-Gade' var en sikker sidste skanse og farlig på offensive dødbolde. Det fortjener ros. Han var prisgivet i løbeduellen til sidst mod Mikkel Hyllegaard, der bare er hurtigere. Blev overraskende ofret til sidst trds svagere spil fra Okore og Ross.

Kampens værste
Simon Okosun var en hård nød at knække for AaB-spillerne i dag, der ganske enkelt var midtbanespilleren underlegen, når det kom til fysikken. Derfor måtte der andre midler i brug, og det kom der, da norske Ivar Fossum i en tilfældig duel midtvejs i første halvleg fik stemplet Okosun. Betalingen kom blot få minutter senere, da Okosun hævnede sig med en lignende stempling på Fossum. I en ellers fair spillet kamp løber de to kamphaner med titlen som kampens værste for at hidse sig unødigt op.

Kampens detalje
Lucas Andersen og Kasper Kusks samspil, når de fandt hinanden, Jakob Ahlmanns første mål i tre år og Jebalis kattepote-assist. Alt sammen lækkert, men kampens detalje står AaB-træner, Peter Feher for, der gennem hele kampen tydeligt hjalp Kasper Kusk med at spille forsvarsspil. Det er ikke nogen hemmelighed, at lige netop denne disciplin ikke er aalborgenserens favorit, men ude fra sidelinjen kunne man blandet høre Peter Feher råbe, at Kasper Kusk skulle stille sig tættere på dommeren, så han kom længere ind i banen for at dække op. Eller slippe sin spiller, fordi han alligevel ikke kunne noget.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus