Foto: Getty Images
Superliga

Bekræfter til Tipsbladet: David Nielsen ny træner

David Nielsen er ny cheftræner i AE Kifisias. Det bekræfter den græske klub over for Tipsbladet.

David Nielsen er ny cheftræner i græske AE Kifisias. Det bekræfter Alexandros Trigas, der er pressechef i klubben, over for Tipsbladet.

AE Kifisias bliver dermed - som B.T. kunne afsløre tidligere på ugen - David Nielsens første arbejdsgiver siden AGF, som han brød med for halvandet år siden.

- Det er korrekt, at vi ansætter David Nielsen. Vi er blevet enige om en aftale frem til sommer, og jeg tror, at vi udsender den officielle meddelelse senere i dag. Det kan også være, det først bliver i morgen, siger pressechefen til Tipsbladet.

Han er i skrivende stund ikke helt klar over, hvornår David Nielsen lander i Grækenland.

Når han gør, overtager han et Kifisias-mandskab, som er på sidstepladsen i den græske liga efter 13 runder, så David Nielsens fornemste opgave bliver at sikre klubben en ny sæson på øverste hylde. I Kifisias bliver David Nielsen blandt andre træner for den tidligere Manchester United-spiller Morgan Schneiderlin. 

AE Kifisias er noget af en succeshistorie i Grækenland, hvor det er blevet til tre oprykninger de seneste fire sæsoner, men klubben har også visse udfordringer og har blandt andet ikke en hjemmebane, der er godkendt til Grækenlands bedste række. Derfor har AE Kifisias spillet sine hjemmekampe i denne sæson på forskellige stadions.

Klubben befinder sig i en forstad til Athen, og David Nielsen vil dermed kunne bosætte sig i den græske hovedstad. Ved siden af cheftrænerjobbet i Grækenland fortsætter David Nielsen som ekspert på TV 2.