• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Bendtner-feber: Reservederby bliver sendt på TV

Reserveopgøret mellem FC København og Brøndby IF vises direkte på TV3 Sport. Nicklas Bendtner skal efter planen i aktion.

Af Ole Hoffskov

Nicklas Bendtner ventes at få uofficiel FCK-debut på tirsdag, når FC Københavns reserver møder Brøndby IF's ditto. Ifølge Ståle Solbakken er det planen, at løvernes nummer 32 skal spille 45 minutter.

Nicklas Bendtners første minutter i FC København-trøjen er naturligvis noget, der vil tiltrække sig enorm opmærksomhed, men det er ikke muligt at overvære kampen fra sidelinjen og dermed være førstehåndsvidne til Nicklas Bendtners debut. Af sikkerhedsmæssige hensyn er reservederbyet mellem FCK og Brøndby lukket for tilskuere.

Det vil dog være muligt at se kampen på TV.

TV3 Sport oplyser torsdag, at man producerer kampen, der spilles på FC Københavns træningsanlæg på Frederiksberg. Opgøret vil kunne ses på TV3 Sport og Viaplay.

TV3 Sport sender fra klokken 12.45 på tirsdag - der er kickoff klokken 13.00. 

Superliga

OB-stopper: AGF var kyniske

Marco Lund vil ikke diskutere fortjent og ufortjent efter et OB-nederlag til AGF. Stopperen var tilfreds med spillet,...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...