• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

BIF-spiller tænkte: Det er vel ved at være slut

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

For seks år siden var venstre back Michael Lumb tæt på at indstille sin karriere, fordi han ikke kunne komme sig efter en skade. Men han holdt ved, og det er han i dag glad for.

Af Kenneth Jensen

Michael Lumb vandt i 2010 den russiske cupturnering med Zenit, og havde venstrebacken i 2015 valgt at indstille sin karriere, som han gik og overvejede, var det blevet det eneste sølvtøj, han havde vundet i karrieren.

Dengang var Michael Lumb kommet galt afsted efter en operation, hvor han ikke fik givet skaden den nødvendige ro efterfølgende. Det betød, at han dagligt havde smerter og derfor overvejede det ultimative.

- Jeg tænkte, at det vel er ved at være slut. Og der var da også nogle, der dømte mig ude af fodboldspillet. Men jeg kom tilbage efter seks-otte timers daglig genoptræning hos Pro Treatment i Dragør, fortæller han i et interview med Offside, som du kan se i afspilleren øverst.

Michael Lumb fortryder næppe, at han kæmpede sig tilbage, for i sommer fik han en guldmedalje, da han sammen med Brøndby IF blev dansk mester. 

I denne sæson har den rutinerede back ikke spillet et eneste minut i dansk fodbolds bedste række - i stedet er det ventet, at han er færdig i klubben om et par måneder, hvor aftalen med Brøndby IF løber ud.

Lumb blev købt af BIF i AC Horsens for et lille år siden.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020