• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AGF køber målmand i FC Midtjylland

Foto: AGF

FC Midtjylland har solgt rutineret keeper til AGF.

Af Kenneth Jensen

Han er blevet 36 år, men han er stadig en topkeeper.

Jesper Hansen er nu fortid i FC Midtjylland, da AGF netop har annonceret, at man har købt keeperen hos de danske vicemestre.

Hansen blev sat af i foråret, hvor han tabte kampen om målmandsposten til Jonas Lössl, og derfor har han søgt at komme videre for at spille førsteholdsfodbold.

Målmanden bor til dagligt i Silkeborg, og AGF er meget tilfreds med at ave sikret sig keeperen.

- Som vi siger, hvor jeg kommer fra; Det er en top top keeper vi får til AGF i Jesper Hansen og vi er rigtig glade for, at det er lykkes at lave en aftale med spilleren selv og med hans tidligere klub, FC Midtjylland om en transfer, så vi kan tilknytte Jesper til truppen nu, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, der hylder Jesper Hansens store vindermentalitet og kvaliteter som målmand:

- Jesper Hansen sætter en høj standard for sig selv og for sine holdkammerater, og det kommer han også til at gøre her i AGF, hvor han kommer med en stærk kultur og en stor erfaring, som vi får stor glæde af. Jesper har også en stærk vindermentalitet og en seriøsitet om sit fag, der passer perfekt ind i vores værdier, og vi tror, han kan blive en inspiration for - ikke bare resten af målmandsgruppen, men for hele vores trup.

Jesper Hansen har fået en toårig aftale i AGF.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020