• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Brøndby-anfører trods sejr: Ikke det kønneste fodbold, vi spiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndbys anfører glæder sig over sæsonstarten, men mener, at de kan blive bedre endnu.

Af Victor Risager

Tre kampe og tre sejre er det blevet til for Brøndby IF i denne Superliga-sæson, efter at de søndag eftermiddag besejrede AC Horsens på hjemmebane.

Men selvom den tredje sejr i træk kom i hus, var spillet ikke lige godt hele vejen igennem, og her skal Brøndby stadig forbedre sig. Det understreger de blå-gules anfører, Andreas Maxsø, over for Canal 9 efter kampen.

- Vi kriger den hjem. Det er ikke det kønneste fodbold, vi spiller i dag. Det er måske en forventning, folk har til os, og der er vi bare ikke endnu. Det må vi også erkende. Også i de to første sejre har vi ikke spillet prangende, så vi skal fighte den hjem, og det gør vi i dag, siger Andreas Maxsø og tilføjer:

Læs også:LIVE: Sådan gik det, da Brøndby IF tog imod AC Horsens

- Lige nu arbejder vi hårdt på træningsbanen for at finde de rigtige mekanismer og få sat spillet op, og jeg synes også, at der er nogle momenter i første halvleg. I anden halvleg er det mere omstillinger. Men vi skal være bedre til at holde fast i bolden og dræbe kampen. Nu er vi foran med to ved pausen, og så skal vi bare køre den rundt i anden halvleg. Jeg synes ikke, at de bliver farlige, men så får de alligevel en kasse til sidst, så det bliver lidt hektisk.

Selvom spillet på banen stadig kan blive bedre, er der dog ikke noget at sige til Brøndbys resultater i denne sæson, hvor de nu har slået FC Nordsjælland, FC København og AC Horsens. Og det glæder selvsagt anføreren.

- Vi fighter alle sammen for hinanden. Det er nogle vigtige sejre, vi har fået - især inde i Parken - og det betyder alverden, så i holdet er der masser af gåpåmod,

Læs også:Bedst og værst: Brøndby-talent med klassemål i sejr

- Det er de samme spillere (som i sidste sæson, red.). Vi kender hinanden rigtig godt, og jeg synes, at vi er startet godt med ni point. Vi er fortsat fra mesterskabsspillet, hvor vi også var gode til at få point, og vi er på en opadgående kurve, siger anføreren til Canal 9. 

Brøndby slog AC Horsens med 2-1. De er på førstepladsen i Superligaen. 

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus