• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Brøndby-kaptajn: De havde læst godt på lektien

Foto: Claus Bonnerup/Getty Images

Brøndby-anfører Andreas Maxsø havde svært ved at forklare, hvad der gik galt for Brøndby søndag aften.

Af Andreas Arp

Brøndby-defensiven har set glimrende ud på det seneste, men søndag aften faldt både den og resten af holdet sammen i Aalborg.

Niels Frederiksens tropper tabte med 2-0 til AaB i en kamp, der særligt var kendetegnet ved et hav af personlige og unødvendige fejl fra gæsternes side.

Hvad de helt præcist kom af, havde anfører Andreas Maxsø svært ved at forklare efter kampen.

- Vi får det slet ikke til at køre i dag. De sidder på os, og har svært ved at spille os ud. Vi har lidt optræk til nogle omstillinger, men det bliver ikke for alvor til noget, sagde han i et interview med Canal 9. 

Brøndby-kaptajnen var særligt utilfreds med gæsternes første halvleg.

- Når man taber, er man aldrig glad. Første halvleg var uacceptabel, men vi spiller os op i anden halvleg. Vi har nogle halve chancer, som vi måske skal omsætte, men vi er ikke skarpe nok, og det er derfor, vi taber i dag, sagde han og fortsatte:

- De er stærke nede bagved, det må vi også sige. Det er svært for Jesper (Lindstrøm red.) at vinde en duel mod de tre dernede. Mikael (Uhre red.) vinder egentlig sine, men vi giver dem nogle svære forhold deroppe. 

- Nogle gange sidder duellerne der bare ikke. De var mere klar, end vi var i dag. Det er svært at give en forklaring på hvorfor. De havde læst godt på lektien, konstaterede Maxsø.

Andreas Maxsø blev kort før kampstart kåret til månedens spiller i juni i Superligaen. Torsdag skal både han og resten af Brøndby-mandskabet prøve at rejse sig, når de får besøg af FC Nordsjælland. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus