• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Brøndbys nye stjerneskud, Jens Stryger Larsen, er i de seneste dage blevet sat i forbindelse med den italienske Serie A-klub Genoa. Midtbanespillerens agent bekræfter nu, at interessen for den 19-årige Brøndby-darling er stor.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Jens Larsen. Et almindeligt navn, der ikke nødvendig vis skaber den store genkendelse. Men smider man et "Stryger" ind mellem for- og efternavnet, ved de fleste danske fodboldfans sikkert hvem der tales om. Sådan var det ikke for bare få måneder siden. Jens Stryger Larsen har været en af Superligaens store åbenbaringer i starten af denne sæson, hvor han på lyntid er gået fra at være ukendt til at være en helt på Brøndby Stadion.

Nu har også udlandet fået øjnene op for Jens Stryger Larsen. Tidligere på ugen satte et italiensk medie midtbane-teenageren i forbindelse med den storsatsende italienske klub Genoa, og nu kan Larsens agent, Allan Nielsen, fortælle, at flere klubber ude i Europa holder et vågent øje med den unge Brøndby-spiller.

- Jens vil blive sat i forbindelse med rigtig mange klubber, for han er ung og meget spændende. Der er også henveldelser på ham fra klubber, og det er tydeligt, at sportschefer og agenter ude i Europa kigger på ham, siger agenten.

Stryger Larsens karriere er dog først lige gået igang, og selv om interessen udefra er stor, betyder det ikke, at han forlader Brøndby Stadion lige med det samme.

- Jens er et godt sted, og lige nu skal han ingen steder, forklarer Allan Nielsen.

Jens Stryger Larsen har spillet otte Superliga-kampe og scoret to mål for Brøndby i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus