Brøndby tæt på ny back: Bor allerede i området
Foto: Getty Images
Superliga

Brøndby tæt på ny back: Bor allerede i området

Brøndby ser ud til at være tæt på at have løst deres problem på venstre wingback med en spiller fra Superligaen.

Brøndby forstærkede sig i forbindelse med sæsonstarten med den sydamerikanske venstreback Blas Riveros, som hurtigt viste sine styrker for holdet. Dog blev han også næsten ligeså hurtigt alvorligt skadet allerede i sin debut for klubben.

Derfor har Brøndby manglet en naturlig spiller på deres venstre wingback, men det ser nu ud til at være løst. Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også:Brøndby-wingback: Det taktiske begynder at ligge på rygraden

Her bliver der peget på, at Brøndby nu er meget tæt på at få AC Horsens' back Michael Lumb til klubben på en étårig kontrakt, som også passer med, at Riveros først forventes tilbage igen til september.

Endvidere passer det meget godt for Lumb selv, hvis det kan blive til et skifte til vestegnsklubben. Det vil i hvert fald gøre transporten til og fra sin mulige nye klub, der er placeret meget tættere på end Horsens.

Læs også:Brøndby-spillers succes kan koste ham fire kampe i Superligaen

- Lumb bor i Rødovre og kører i dag frem og tilbage mellem det østjyske og Rødovre. Udover at Brøndby savner en venstrebenet back giver det for ham også god mening med et skifte til Brøndby, der ligger få kilometer fra hans bopæl, skriver førnævnte avis.

Michael Lumbs nuværende aftale med AC Horsens udløber til sommer, hvilket gør sådan et skifte mere overkommeligt for Brøndby, da den 32-årige back vil kunne skifte helt gratis til sommer. I vestegnsklubbens nuværende strategi er det da også et punkt, at man ikke vil betale penge for nye spillere, hvis de er over 27 år.

Tidligere i karrieren har Michael Lumb spillet en lang række meget forskellige klubber i form af AGF, Zenit, Feyenoord, AaB, Freiburg, Bochum, FC Vestsjælland og Lyngby. Nu kan den næste altså blive Brøndby.

Læs også:Horsens-spiller: Jeg har mere lyst til at blive nu end for nogle uger siden

Læs også:Flere profiler i kontrakt-kaos: Alt er låst i Horsens

Læs også:Sådan sigter Brøndby: Carsten V. Jensen åbner op om klubbens strategi