Brøndby-træner erkender: Vores trup er ubalanceret
Foto: Getty Images
Superliga

Brøndby-træner erkender: Vores trup er ubalanceret

Jesper Sørensen ser gerne, at Brøndbys trup bliver trimmet.

Brøndby-truppen er med mindre end tre uger tilbage af transfervinduet på 30 mand, og det er en tand for mange. Særligt når der også er udsigt til, at der kan komme flere ind i dette vindue.

Derfor kan Brøndby-cheftræner Jesper Sørensen da også se, at truppen ikke er optimalt. Det fortæller han om i et interview med Discovery+.

- Det er klart, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at få styrket truppen hurtigst muligt, og det gør også, at lige nu har vi en hel del spillere, siger han og fortsætter.

- Lige nu er truppen ubalanceret. Den er for stor. Der skal vi have nogle spillere ud samtidig med, at vi nok ikke er færdige med at få nogle ind, lyder det fra Jesper Sørensen.

Når det kommer til presset fra fansene i forhold til, hvordan han kan mærke det, så er svaret således.

- Det er selvfølgelig noget, der piner os, når vi ikke kan leve op til de forventninger, der er til os - og ikke kan leve op til de forventninger, som vi har til os selv. Vi vil jo rigtig gerne toppræstere. Alle er ambitiøse og vil gerne have, at vi skal være med i toppen. Det er klart, at vi arbejder hver dag på at blive dygtigere, og det er det, vi kan gøre.

Hele interviewet kan ses i toppen af artiklen.

En af de spillere, som kan være på vej ud af Brøndby-truppen er en angriber. Læs mere om det her.