• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndbys John Møller får ny rolle og mere ansvar

Superliga-klubben Brøndby IF forfremmer chefscout John Møller, der nu er head of recruitment hos de danske pokalvindere.

Af Kenneth Jensen

Hidtil har Brøndbys chefscout John Møller været vant til at rapportere til sportsdirektør Troels Bech, men 1. januar var det Ebbe Sand, der satte sig i stolen som sportsdirektør i klubben, og samtidig har John Møller fået lidt ekstra arbejdsopgaver og en ny titel.

Det er Brøndby IF, der fortæller, at John Møller går fra at være chefscout til at blive head of recruitment, som det hedder.

I det nye job skal John Møller blandt andet lede og koordinere hele scoutingafdelingen "ansvarlig for at sikre sammenhæng mellem data og live scouting", som der står på siden.

Han får også en vigtig rolle i forhold til at sikre tilgange til Brøndbys førstehold.

- I rollen som Head of Recruitment vil John Møller ligeledes være ansvarlig for at afholde indledende møder og forhandlinger med agenter og spillere, hvorefter sportsdirektør Ebbe Sand vil indtræde til de afsluttende drøftelser og forhandlinger, står der på Brøndbys hjemmeside.

John Møller har siden 2014 været ansat i Brøndby IF. Først som chefscout for ungdomsafdelingen. Siden 2015 har han været ansat i scout på førsteholdet, og nu stiger han altså igen i graderne.

Tidligere har han været sportschef i AB.

Superliga

Mere Superliga

Fokus