• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A /ritzau/

Inter skærer ned og vil sælge flere spillere

Foto: Getty Images

Inter vil skære 15-20 procent af sit spillerbudget og lave et stort overskud på transfermarkedet.

Af /ritzau/

Christian Eriksens italienske klub, Inter, spænder livremmen gevaldigt ind denne sommer.

Klubben satser således på at skære 15-20 procent af sit spillerbudget og lave et overskud på cirka 600 millioner kroner på sommerens transfermarked.

Det fortæller klubbens direktør, Alessandro Antonello, onsdag.

- Vi laver regnestykket færdig, når transfermarkedet er lukket, siger Antonello til Radiocor.

Klubben vil sælge spillere, der ikke er en del af klubbens planer, og man overvejer blandt andet også at bede spillerne om at gå ned i løn, fastslår Antonello ifølge football-italia.net.

Inter vandt sit første italienske mesterskab i 11 år i sidste sæson, men klubben mistede også op til 600 millioner kroner i tabte indtægter på grund af coronasituationen og de tomme tribuner.

Som en del af den nye økonomiske kurs har Inter skiftet sin mangeårige trøjesponsor Pirelli ud med cryptovaluta-sitet Socios og holder også muligheden åben for at få en sponsor på spillertrøjernes ærme.

Inter har allerede lavet et stort salg denne sommer. Achraf Hakimi er skiftet til Paris Saint-Germain, der angiveligt har betalt omkring 440 millioner kroner for backen.

Christian Eriksens kontrakt med Inter gælder endnu tre år.

For to uger siden slog Inters nye cheftræner, Simone Inzaghi, fast, at Eriksen har god tid til at finde ud af, hvad der skal ske efter danskerens kollaps og hjertestop under EM-kampen mod Finland.

- Eriksen har tid til at komme tilbage. Vi venter på ham med åbne arme, sagde Inzaghi.

Inzaghi har på Inters trænerbænk afløst mestertræneren Antonio Conte, der stoppede i slutningen af maj efter en gensidig aftale. Den kom efter længere tid med historier om, at Conte var utilfreds med den økonomiske slankekur.

Inter har onsdag desuden meddelt, at førsteholdet ikke som planlagt rejser til USA og deltager i den træningsturnering, som Arsenal også har meldt afbud til på grund af positive coronatilfælde i den engelske klub.

- Inter rejser ikke til USA og Florida Cup på grund af den risiko, der er med internationale rejser efter pandemiens spredning, skriver klubben på sin hjemmside.

/ritzau/

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020