Foto: Getty Images
Superliga

Claus Thomsen utilfreds med ny tilskueraftale: Det ligner en dårlig aftale

Divisionsforeningens direktør ærgrer sig over den nye tilskueraftale, som politikerne har sat sammen.

Fredag aften blev der åbnet op for tilskuere til de øvrige sportsgrene i Danmark på samme måde, som man har set det med Superligaen. Fodbolden selv fik mulighed for at stille ekstra toilet- og servicevogne op, hvor det giver mening.

Men det får ikke den store effekt til antallet af tilskuere. Det forudser Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen i et interview med Ekstra Bladet.

- Vi føler lidt, at politikerne ikke sætter sig ind i de løsninger, vi foreslår. Det gælder serviceområdet, hvor vi burde have samme forhold som i biograferne. Det her ligner en dårlig løsning, Det er vores indtryk, at man simpelthen ikke lytter til de løsninger, vi kommer frem med, lyder det fra Claus Thomsen.

Han understreger dog, at man kan glæde sig over, at både 1. division og 2. division nu også er en del af ordningen, og det er positivt, at der allerede skal genforhandles om aftalen 5. oktober.

Endvidere bemærker Divisionsforeningens direktør, at man ikke har oplevet smitte i de Superliga-kampe, som er blevet spillet med tilskuere.

Det er Socialdemokratiet, Venstre, De Radikale, SF, Alternativet og Konservative, der er nået frem til den nye aftale sammen.