Superliga Ole Hoffskov

Dansk keeper dropper pensionen: Skifter til FCM

Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland henter dansk målmand, som egentlig var gået på pension.

Af Ole Hoffskov

I starten af december meddelte den danske målmand David Ousted, at han havde valgt at indstille karrieren. Livet som fodboldpensionist varede dog ikke engang i to måneder for den 36-årige keeper.

Onsdag oplyser FC Midtjylland, at klubben har indgået en aftale med David Ousted for resten af indeværende sæson, og han skal tage kampen op med Elias Olafsson, efter at Jonas Lössl har forladt klubben.

David Ousted har senest tørnet ud for Hammarby.

- Vi er meget tilfredse med tilgangen af David, der kommer fra et efterår som fast mand i Hammarby og med værdifuld erfaring fra en lang karriere i ind- og udland. Han er robust og kender den danske liga, og så har han spillet på højeste niveau gennem mange sæsoner. Det er den optimale løsning her og nu, siger sportschef Svend Graversen.

Hovedpersonen selv havde ikke regnet med, at han skulle trække i målmandshandskerne igen.

- Da Bo (Henriksen) ringede til mig, var min første tanke, om jeg dog ikke kunne få lov at være i fred efter mit karrierestop, men der er muligheder, som er svære at takke nej til og FC Midtjylland er én af dem, siger David Ousted og tilføjer:

- Vi har haft nogle gode snakke og jeg ser frem til at træde ind i et stærkt målmandsteam. Min fysiske forfatning er god og jeg glæder mig til at tage kampen op. Samtidig føler jeg, at jeg har meget at bidrage med både på og uden for banen, hvor jeg håber at kunne hjælpe og vejlede nogle af de yngre spillere.

David Ousted har tidligere spillet over 100 kampe i Superligaen, hvor han har optrådt for både SønderjyskE og Randers FC. En stor del af karrieren har han tilbragt i USA.