Video : Tipsbladet
Superliga

Dobbelt-glæde for Kvistgaarden: Kan kun sige tak

Mathias Kvistgaarden ser nu frem til, hvordan det kommer til at gå mellem FCK og FCM torsdag.

Mathias Kvistgaarden og Brøndby tog onsdag aften en særdeles vigtig sejr i Superligaen, da de slog FC Nordsjælland med 1-0. Det kom samtidig med, at han netop var kommet over en skade, og derfor var der dobbelt op på glæde for ham.

Det fortæller han i et interview med Discovery+ kort efter slutfløjt.

- Glæde. Rigtig stor glæde. Både for sejren og mit eget comeback allerede så tidligt i forhold til, hvad vi havde ventet. Så jeg er rigtig glad lige nu, siger han og fortsætter:

- Nu har vi gjort vores i den her runde. Altså, vi tog tre point. Det var vigtige tre point, så i forhold til, hvad vi kan gøre i forhold til den situation, som vi står i lige nu, så har vi gjort det rigtige, lyder det fra Kvistgaarden.

Med sejren er Brøndby på førstepladsen med ét point ned til både FC København og FC Midtjylland, som møder hinanden torsdag i Parken. Det er en kamp, som Kvistgaarden skal se.

- Der er ikke nogen tvivl om, at det bliver rigtig spændende. Jeg glæder mig til at se, hvordan den kamp kommer til at forløbe derinde. Vi har gjort vores nu, og vi er alle sammen sindssygt glade, fordi det var en hårdt tilkæmpet sejr, fortæller Brøndby-spilleren.

Da han blev skiftet ind på banen var der desuden et stort jubelbrøl fra fansenes side, og det var noget, som han lagde mærke til.

- Det er fantastisk, at man på de få år, som man har haft i førsteholdstruppen, gjort et indtryk, der gør, at man betyder så meget. Jeg kan kun sige tak til fansene for den velkomst tilbage. Jeg har ligså meget kærlighed tilbage til dem, melder Kvistgaarden.

Når det kommer til mesterskabschancen, så står det klart for ham, hvordan det ser ud.

- Vi tror stadig på det 100 procent, understreger Mathias Kvistgaarden.

Næste opgave for Brøndby er mod Silkeborg på udebane.