Esbjerg besejrer Silkeborg og er videre i pokalen

Esbjerg er videre til tredje runde i pokalturneringen efter en 2-1-sejr hjemme over Silkeborg.

Silkeborg og Esbjerg, der begge rykkede ud af Superligaen i sidste sæson, tørnede torsdag aften sammen i pokalturneringens anden runde.

Og det blev Esbjerg, som gik videre til tredje runde efter en kneben 2-1-hjemmesejr over rivalen.

Silkeborg kom ellers foran 1-0 efter et kvarters tid ved midtbanespilleren Magnus Mattsson.

Tre minutter før pausen udlignede kantspilleren Jakob Ankersen til 1-1 for Esbjerg. Ankersen skiftede til Esbjerg denne sommer efter tre sæsoner i AGF.

Den indskiftede Esbjerg-angriber Andri Runar Bjarnason scorede målet til 2-1 efter 78 minutter.

Flere mål blev der ikke scoret i opgøret, og dermed er Esbjerg videre, mens Silkeborg må koncentrere sig om kampene i den næstbedste danske fodboldrække.