• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

FC København efter ny argentiner

FC København efter ny argentiner
Illustration

Mens forhandlingerne om Franco Mussis har været i gang, har FCK's øjne også hvilet på et andet argentinsk talent.

Af Torsten Kjems Hansen

FC København har i de seneste uger været sat i forbindelse med den argentinske offensivspiller Franco Mussis fra Gimnasia La Plata. Forhandlingerne ser efterhånden ud til at falde på plads, så Mussis formentlig bliver Superliga-spiller til sommer. 

Men FCK er angiveligt ude efter mere argentinsk arbejdskraft. BT skriver, at FCK også har kig på den 20-årige venstre back Lucas Rodriguez fra Argentinos Juniors.

Det er noget nyt, at de danske mestre er gået ind på det argentinske marked, men det er ikke tilfældigt.

- Vi forsøger hele tiden at udvide vores horisont, og Argentina har en liga, som ligger top 10 i verden. Men som skandinavisk klub kan vi godt konkurrere på priserne, hvis vi vel og mærke er ude i god tid på spillerne, siger Carsten V. Jensen til bt.dk.

- Argentinske spillere er meget hårdt arbejdende. De er nemme at integrere, fordi de ved, hvad der kræves af en topprofessionel spiller. Derfor er det naturligt at kigge i den retning

De konkrete forhandlinger i Argentina kommer efter flere års opbygning af netværk i Sydamerika og kan altså være en scene, Superliga-klubben i fremtiden vil optræde på flere gange. 

FCK-bossen vil ikke kommentere konkret på Mussis eller Rodriguez men lægger ikke skjul på, at man sigter efter snarligt at få argentinske kræfter i truppen.