• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Simon Møbjerg Sørensen

FC Vestsjælland henter Anders Randrup

FC Vestsjælland henter Anders Randrup
Illustration

AC Horsens har ophævet Anders Randrups kontrakt, og backen skifter nu til FC Vestsjælland.

Af Simon Møbjerg Sørensen

1. divisionsklubben AC Horsens har meldt ud, at de har ophævet kontrakten med Anders Randrup, som de hentede fra Brøndby i sommer. Samtidig fortæller jyderne, at Randrup fortsætter i Superliga-klubben FC Vestsjælland.

Ophævelsen af kontrakten, der løb et år mere, sker på baggrund af, at det ikke lykkedes AC Horsens at rykke op i Superligaen.

- Udgangspunktet for min aftale med AC Horsens sidste sommer var, at vi skulle sikre os oprykning til Superligaen. Det glippede desværre, og det er jeg ligesom resten af klubben rigtig ærgerlig over ikke skete. Nu har jeg fået muligheden for at fortsætte i en ny klub, der spiller i Superligaen, hvilket jeg naturligvis glæder mig til.

- Jeg har på trods af den missede oprykning haft et fantastisk år i AC Horsens og er glad for, at jeg i klubben og på holdet fik min karriere på rette spor igen, og jeg vil altid tænke tilbage på AC Horsens som en god klub med styr på sagerne og nogle dedikerede mennesker i alle led i klubbens organisation, siger Anders Randrup til AC Horsens' hjemmeside.

FC Vestsjælland har endnu ikke selv bekræftet signingen af Anders Randrup, hvorfor der ikke er meldt kontraktlængde mellem parterne ud. Randrup kommer til at konkurrere med blandt andre Oliver Lund om en plads i FC Vestsjællands højre forsvarsside.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Randers FC
Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro har vundet de seneste tre hjemmekampe og kæmper nu for at komme væk fra sidstepladsen, mens Randers FC omvendt ...

Mere Superliga

Fokus