Video : Tipsbladet
Superliga

FCK afviser blankt Fabrizio Romano-historie

Fabrizio Romano skriver onsdag, at Roony Bardghjis manglende spilletid i FC København bunder i svenskerens kontraktsituation - dette afviser den danske mesterklub.

FC København-fansene sang på Roony Bardghji i mandagens opgør mod FC Nordsjælland, men de fik aldrig det svenske stortalent at se på grænsværen i Parken.

Faktisk er det ikke blevet til et eneste minut på banen for Roony Bardghji i dette forår, og det undrer naturligvis mange, at FC Københavns topscorer og måske allerstørste salgsemne pludselig kun får splinter i bagdelen på kampdage. 

Onsdag skriver transferjournalisten Fabrizio Romano på det sociale medie X, at den manglende spilletid til Roony Bardghji bunder i svenskerens kontraktsituation og det faktum, at han skal have meddelt de danske mestre, at han ikke ønsker at indgå i dialog om at forlænge kontrakten, som udløber ved udgangen af 2025.

Tipsbladet har været i kontakt med FC København, der blankt afviser historien fra Fabrizio Romano.

- Det har intet på sig. Holdet bliver som altid ene og alene udtaget ud fra sportslige hensyn i FC København, lyder det fra de danske mestre i et skriftligt svar til Tipsbladet.

Mandag kommenterede FCK-træner Jacob Neestrup også svenskerens situation. Det gjorde han i kølvandet på 2-0-sejren over FC Nordsjælland, hvor FCK-fansene altså sang på Roony Bardghji.

- Først og fremmest skal de blive ved med at råbe på de spillere, de gerne vil have ind. Det har jeg stor respekt for. Roony er et stort, stort talent, som vi har i FC København, ligesom mange andre store talenter, der ikke er her længere, fordi de er blevet solgt, og ligesom nogle af de andre talenter, som også kom på banen i dag og også er kommet nedefra.

- Roony er en fantastisk spiller, men uanset hvem jeg spiller med, så gør jeg det ud fra det hold, som jeg mener er det bedste på dagen. Og det er uanset hvad du hedder. Men jeg kan godt forstå, at når man kigger på vores topscorer i Superligaen, og han så har fået nul minutter i de første tre kampe, så kan jeg jo godt forstå spørgsmålet. Jeg kan også godt forstå, hvis der er en undren, lød det fra Jacob Neestrup. 

18-årige Roony Bardghji scorede 10 mål for FC København i efteråret.