Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-chok: Ude resten af året

William Clem har pådraget sig et brud og er som minimum ude resten af 2023, oplyser klubben.

Hvis William Clem banker håndfladen ekstra hårdt ind i væggen i øjeblikket, så forstår man hvorfor. 

FC Københavns talentfulde midtbanespiller er nemlig som minimum ude resten af 2023 på grund af den soloskade, han pådrog sig til træning mandag. 

Det oplyser FC København på sin officielle hjemmeside. 

William Clem har pådraget sig et brud et ikke nærmere beskrevet sted, som gør ham ukampdygtig de kommende måneder. FC København skriver, at det for tidligt at sætte en mere præcis tidsramme. 

William Clem har i forvejen haft et hårdt efterår, hvor han har døjet med sygdom, hvilket har holdt ham ude af kamptruppen på det seneste. For ti dage siden kunne FC København melde, at sygdommen har haft den konsekvens, at William Clem har tabt mange kilo. 

Han var dog så småt tilbage, og planen var, at han skulle have spilletid til tirsdagens future cup-kamp mod FC Midtjylland. Nu går der altså yderligere en del tid, før han kommer i aktion igen, og det ærgrer også cheftræner Jacob Neestrup.

- Det har ikke været et sjovt efterår for William med sygdom og nu en uheldig skade, netop som vi så frem til at få ham tilbage i fulde omdrejninger. Nu hjælper vi ham alle gennem den her udfordring, og så glæder vi os til at se ham tilbage i 2024, forklarer Neestrup til FC Københavns hjemmeside.

William Clem nåede at spille 11 kampe for FC København dette efterår.